fbpx

REKRY

HALO etsii joukkoonsa asiakaslähtöisiä ja asiakaspalveluhenkisiä vuorovastaavaa saliin. Etsitkö uusia haasteita, hauskaa ja rentoa työympäristöä sekä työtä, jossa saat kädenjälkesi näkyville? Tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Haemme nyt kokoaikaista salin vuorovastaavaa HALO Food & Eventsiin. HALO on urbaani tapahtumakeidas Helsingin ytimessä jossa saa ja pitääkin pitää hauskaa. HALO tarjoaa tapahtumien lisäksi lounasta arkisin klo 11-13.30 sekä kahvilapalveluita aamusta iltapäivään. Tarjoamme täydet tunnit keskittyen aamu- ja päivävuoroihin arkena, mutta pikkujoulukautena menoa riittää aamusta iltaan. Rento työilmapiiri ja harvinaisen hyvät läpät kuuluvat tämän ravintolan jokapäiväiseen arkeen. Pelkkää hauskanpitoa tämä ei kuitenkaan ole, vaan ravintolassa on rehellinen tekemisen meininki. Me teemme ruokaa aidolla intohimolla ja halulla tuottaa parhaita mahdollisia ravintolakokemuksia asiakkaillemme! Odotamme sinulta positiivista asennetta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus esimiestyöstä sekä vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijoilta hyviä englannin ja suomen kielen taitoja. Ruotsin kielen taidoista saa ehdottomasti plussaa! Edellytämme hakijoilta aiempaa ravintola-alan kokemusta sekä perus tietoteknisiä- ja kassataitoja. Kaikilta hakijoilta edellytetään lisäksi hygieniapassia ja anniskelupassia. Tässä työssä pärjäät parhaiten, jos olet järjestelmällinen ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Tärkeintä on kuitenkin innostunut, rempseä ja motivoitunut asenne, sekä vilpitön halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Töitä on tarjolla HETI, joten jos olet uusia kokemuksia vailla, hae pian!

Mitä sinulle olisi tarjolla?

 • Mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä pitkälle urallasi
 • Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi
 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeä esille
 • Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kulttuuri- ja liikunta-edut
 • Työvuorot, jotka painottuvat arkisin aamu- ja päivävuoroihin

Etsimällämme henkilöllä olisi mielellään seuraavia asioita

 • Intohimoa laadukkaan palvelun ja ruokatuotteen kanssa työskentelyyn ja näiden kehittämiseen
 • Halua työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Hyviä tiimityötaitoja, mutta myös itsenäistä työskentelyotetta
 • Ratkaisukeskeisyyttä, myyntihenkisyyttä, joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin
 • Rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin, sillä se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä!

Hae paikkaa joko lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen: info@sharecompany.fi  tai täyttämällä alla oleva pikahakemus. Laitathan otsikoksi nimesi ja hakemasi aseman. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä. Hae siis pian!

Aukioloajat

Ma-Pe
9-16

OTA YHTEYTTÄ

sales@halorestaurant.fi
+358 40 125 8420

OSOITE

Ruoholahdenkatu 21
00180 Helsinki

WEBSITE BY KVDSIGN.FI

Vieritä ylös