MENUT
Menut yksityis- ja yritystilaisuudet
Menukokonaisuutemme ovat huolella harkittuja makuelämyksiä, sekoitus klassista ja modernia, uutta ja vanhaa. Seuraamme sesonkia ja pyrimme hyödyntämään kauden parhaita raaka-aineita. Jokainen annos ja menukokonaisuus on makumatka, jonka tarkoitus on synnyttää muistoja ja inspiroida. Räätälöimme myös mieluisen kokonaisuuden toiveidenne mukaan. Tutustu kausimenuihimme alta!
POHJOLA
Cocktail-paloja pohjolasta
MENU
Perunarieskaa ja villitomaattisalaattia (L)
Härkäpastramia ja dijonsinappia (L, G)
Raikas rapucocktail ja sydänsalaattia lasista tarjoiltuna (L, G)
Mini pannukakkua ja mustikkavaahtoa (L)
Buffet menu pohjolasta
MENU
Alkuun
Vihersalaattia uuden sadon tuoreyrteillä sekä vadelmavinegretteä (M, G)
Paahdettuja varhaisperunoita, grillattua tankoparsaa ja nokkospestoa (M, G)
Hiillostettua siikaa tillipedillä ja pikkelöityjä kesäkasviksia (M, G)
Katkarapu skagen ja sitrusdressingillä marinoitua retiisiä (L, G)
Hunajalla maustettua Kolatun vuohenjuustobrietä, mansikoita sekä vuonankaalia (VL, G)
Talon leipävalikoima ja vatkattua pähkinävoita (L)
Pääruoka
Uunipaahdettua lohta, yrttitarhan voikastiketta sekä grillattua naattiporkkanaa ja kevätsipulia (L, G)
tai lautasannoksena kasvisruokailijoille
Hernekroketteja, Västerbotten juustolla gratinoitua parsakaalia ja voikastiketta (L, G)
Jälkiruoka
Valkosuklaamoussea, raikasta raparperikompottia, kauraa sekä kotipellon puutarhan kesäkukkia (L, G)
MAAILMA
Cocktail-paloja maailmalta
MENU
Friteerattuja tofuvartaita ja seesamimajoneesia (M)
Feta-pinaatti quiche ja uunikuivattua kirsikkatomaattia (L)
Punaisella currylla maustettua lohta, cashewpähkinä-hummusta sekä siemenleipää (M)
Sitruuna-mantelikakkua ja vadelmaa (L)
Buffet menu maailmalta
MENU
Alkuun
Provencen salaattia paahdetuilla pistaasipähkinöillä sekä sitrusvinegretteä (M, G)
Lehtikaali- fattoushsalaattia (L, G)
Minttuöljyllä maustettua fetaa, villirucolaa ja mansikoita (L, G)
Za'atar paahdettua kukkakaalia ja vihreitä rypäleitä (M, G)
Lime marinoituja jättiravun pyrstöjä sekä kvinoa tabboulehia (L, G)
Talon luomu focacciaa valkosipulilla ja oreganolla sekä vihreää hernehummusta (L)
Pääruoka
Harissalla marinoitua kananpoikaa, naattiporkkanoita ja neulapapuja marokkolaisittain sekä lehtipersiljajogurttia (L, G)
tai lautasannoksena kasvisruokailijoille
Paahdettua tofua hapanimelä-tomaattikastikkeella sekä naattiporkkanoita ja neulapapuja marokkolaisittain (L)
Jälkiruoka
Ruusupannacottaa, marenkia ja tuoreita kesämarjoja (L, G)
Meistä sanottua!
Aukioloajat
Ma-Pe
9-16
OTA YHTEYTTÄ
sales@halorestaurant.fi
+358 40 125 8420
OSOITE
Ruoholahdenkatu 21
00180 Helsinki