fbpx

MENUT

Menut yksityis- ja yritystilaisuudet

Menukokonaisuutemme ovat huolella harkittuja makuelämyksiä, sekoitus klassista ja modernia, uutta ja vanhaa. Seuraamme sesonkia ja pyrimme hyödyntämään kauden parhaita raaka-aineita. Jokainen annos ja menukokonaisuus on makumatka, jonka tarkoitus on synnyttää muistoja ja inspiroida. Räätälöimme myös mieluisen kokonaisuuden toiveidenne mukaan. Tutustu kausimenuihimme alta!

Life is a party, so let's celebrate it!

 

 

 

 

 

POHJOLA

Cocktail-paloja pohjolasta

MENU

Perunarieskaa ja villitomaattisalaattia (L)
Härkäpastramia ja dijonsinappia (L, G)
Raikas rapucocktail ja sydänsalaattia lasista tarjoiltuna (L, G)
Mini pannukakkua ja mustikkavaahtoa (L)

Buffet menu pohjolasta

MENU

Alkuun
Vihersalaattia uuden sadon tuoreyrteillä sekä vadelmavinegretteä (M, G)
Paahdettuja varhaisperunoita, grillattua tankoparsaa ja nokkospestoa (M, G)
Hiillostettua siikaa tillipedillä ja pikkelöityjä kesäkasviksia (M, G)
Katkarapu skagen ja sitrusdressingillä marinoitua retiisiä (L, G)
Hunajalla maustettua Kolatun vuohenjuustobrietä, mansikoita sekä vuonankaalia (VL, G)
Talon leipävalikoima ja vatkattua pähkinävoita (L)

Pääruoka
Uunipaahdettua lohta, yrttitarhan voikastiketta sekä grillattua naattiporkkanaa ja kevätsipulia (L, G)
tai lautasannoksena kasvisruokailijoille
Hernekroketteja, Västerbotten juustolla gratinoitua parsakaalia ja voikastiketta (L, G)

Jälkiruoka
Valkosuklaamoussea, raikasta raparperikompottia, kauraa sekä kotipellon puutarhan kesäkukkia (L, G)

MAAILMA

Cocktail-paloja maailmalta

MENU

Friteerattuja tofuvartaita ja seesamimajoneesia (M)
Feta-pinaatti quiche ja uunikuivattua kirsikkatomaattia (L)
Punaisella currylla maustettua lohta, cashewpähkinä-hummusta sekä siemenleipää (M)
Sitruuna-mantelikakkua ja vadelmaa (L)

Buffet menu maailmalta

MENU

Alkuun
Provencen salaattia paahdetuilla pistaasipähkinöillä sekä sitrusvinegretteä (M, G)
Lehtikaali- fattoushsalaattia (L, G)
Minttuöljyllä maustettua fetaa, villirucolaa ja mansikoita (L, G)
Za'atar paahdettua kukkakaalia ja vihreitä rypäleitä (M, G)
Lime marinoituja jättiravun pyrstöjä sekä kvinoa tabboulehia (L, G)
Talon luomu focacciaa valkosipulilla ja oreganolla sekä vihreää hernehummusta (L)

Pääruoka
Harissalla marinoitua kananpoikaa, naattiporkkanoita ja neulapapuja marokkolaisittain sekä lehtipersiljajogurttia (L, G)
tai lautasannoksena kasvisruokailijoille
Paahdettua tofua hapanimelä-tomaattikastikkeella sekä naattiporkkanoita ja neulapapuja marokkolaisittain (L)

Jälkiruoka
Ruusupannacottaa, marenkia ja tuoreita kesämarjoja (L, G)

Meistä sanottua!

⭐⭐⭐⭐⭐

Edistia | Pikkujoulut 11/22

''Kiitos paljon myös meidän puolestamme, ilta sujui oikein hyvin ja tähän mennessä tulleissa palautteissa on kiitelty hyvää ruokaa ja tilan tunnelmallisuutta.''

Scroll to Top