fbpx

MENUT

Menut yksityis- ja yritystilaisuudet

Menukokonaisuutemme ovat huolella harkittuja makuelämyksiä, sekoitus klassista ja modernia, uutta ja vanhaa. Seuraamme sesonkia ja pyrimme hyödyntämään kauden parhaita raaka-aineita. Jokainen annos ja menukokonaisuus on makumatka, jonka tarkoitus on synnyttää muistoja ja inspiroida. Räätälöimme myös mieluisen kokonaisuuden toiveidenne mukaan. Tutustu kausimenuihimme alta!

Life is a party, so let's celebrate it!

 

 

 

 

 

POHJOLA

Cocktail-paloja pohjolasta

MENU

Savulohimoussea ruisleivällä ja caviartia L
Rieskarulla savuporotäytteellä L
Grillattua päärynää ja aurajuustokreemiä L
Tyrniposset ja karamellia L, G

Buffet menu pohjolasta

MENU

Alkuruoka

Tuoreyrteillä maustettua vihersalaattia M,G
Sitruunalla marinoitua varhaiskaalia M,G
Yrttimarinoitua kananpoikaa ja semi kuivattuja tomaatteja M,G
Grillattua parsaa ja paahdettua varhaisperunaa M,G
Halon pikkelöidyt kauden vihannekset M,G
Pintapaahdettua kesäkurpitsaa, fetaa ja mansikoita G
Talon luomu focaccia ja vatkattua voita L

 

Pääruoka

Paahdettua häränrintaa, tillipestoa ja hiillostettuja puikulaperunoita L, G (sis. pähkinää)

tai 

Sitruunalla maustettua tofua ja lehtikaalia, tillipestoa ja hiillostettuja puikulaperunoita L

 

Jälkiruoka

Appelsiinimoussea ja hunaja- mantelikakkua L

Istuva illallinen pohjolasta

MENU

Alkuun
Sokerisuolattua kuhaa hiillostettuna ja kuohkeaa parsakeittoa (L, G)

Pääruoka
Sinisimpukkaa kermaisessa siiderikastikkeessa ja rapeaa pancettaa (L, G)
tai
Naudan poskea, savu- artisokkapyrettä ja pikkelöityä fenkolia (L, G)

Jälkiruoka
Piimäpannacottaa ja mansikka- raparperikompottia sekä marenkia (L, G)

MAAILMA

Cocktail-paloja pohjolasta

MENU

Limellä maustettua scampitempuraa ja teriyakimajoneesia L
Chimichurri crostini ja paahtopaistia L
Tahini- kukkakaali filosnyytti L
Sitruuna- marenkitartaletti L,G

Buffet menu maailmalta

MENU

Alkuruoka
Välimeren yrteillä maustettua vihersalaattia M,G
Harissamarinoitua kukkakaalia ja paahdettua cashewpähkinää M,G sis pähkinä
Kana Caesarsalaattia ja talon rosmariinikrutonkeja
Chilillä maustettua porkkanaa ja kikherneitä sekä kevätsipulia L,G
Hernehummus V,G
Tahinilla maustettua jogurttikastiketta L,G
Talon luomu focaccia ja vatkattua voita L

Pääruoka
Oliiviöljyssä haudutettua turskaa, tuoreyrtti- tomattisalsaa ja kvinoa tabbouleh L,G
tai
Savustettua tofua ja kikherneitä, yrtti- tomaattisalsaa ja kvinoa tabbouleh V

Jälkiruoka
Mango- passiontrifle ja karamellisoitua hasselpähkinää L

Buffet menu maailmalta

MENU

Alkuun
Tuoreyrteillä marinoitua rapusalaattia ja vihreää gazpachokeittoa (L, G)

Pääruoka
Sahramirisottoa ja pikkelöityä parsaa, parmesaania sekä kotipellon yrttejä (G)
tai
Gremolata kuorrutettua turskaa ja tomaattista kesäkurpitsa- munakoiso caponataa (L, G)

Jälkiruoka
Appelsiinilla maustettua tiramisua ja paahdettuja manteleita

Meistä sanottua!

⭐⭐⭐⭐⭐

Edistia | Pikkujoulut 11/22

''Kiitos paljon myös meidän puolestamme, ilta sujui oikein hyvin ja tähän mennessä tulleissa palautteissa on kiitelty hyvää ruokaa ja tilan tunnelmallisuutta.''

Aukioloajat

Ma-Pe
9-16

OTA YHTEYTTÄ

sales@halorestaurant.fi
+358 40 125 8420

OSOITE

Ruoholahdenkatu 21
00180 Helsinki

WEBSITE BY KVDSIGN.FI