MENUT
Menut yksityis- ja yritystilaisuudet
Menukokonaisuutemme ovat huolella harkittuja makuelämyksiä, sekoitus klassista ja modernia, uutta ja vanhaa. Seuraamme sesonkia ja pyrimme hyödyntämään kauden parhaita raaka-aineita. Jokainen annos ja menukokonaisuus on makumatka, jonka tarkoitus on synnyttää muistoja ja inspiroida. Räätälöimme myös mieluisen kokonaisuuden toiveidenne mukaan. Tutustu kausimenuihimme alta!
POHJOLA
Cocktail-paloja pohjolasta
MENU
Savulohimoussea ruisleivällä ja caviartia L
Rieskarulla savuporotäytteellä L
Grillattua päärynää ja aurajuustokreemiä L
Tyrniposset ja karamellia L, G
Buffet menu pohjolasta
MENU
Alkuruoka
Tuoreyrteillä maustettua vihersalaattia M,G
Sitruunalla marinoitua varhaiskaalia M,G
Yrttimarinoitua kananpoikaa ja semi kuivattuja tomaatteja M,G
Grillattua parsaa ja paahdettua varhaisperunaa M,G
Halon pikkelöidyt kauden vihannekset M,G
Pintapaahdettua kesäkurpitsaa, fetaa ja mansikoita G
Talon luomu focaccia ja vatkattua voita L
Pääruoka
Paahdettua häränrintaa, tillipestoa ja hiillostettuja puikulaperunoita L, G (sis. pähkinää)
tai
Sitruunalla maustettua tofua ja lehtikaalia, tillipestoa ja hiillostettuja puikulaperunoita L
Jälkiruoka
Appelsiinimoussea ja hunaja- mantelikakkua L
Istuva illallinen pohjolasta
MENU
Alkuun
Sokerisuolattua kuhaa hiillostettuna ja kuohkeaa parsakeittoa (L, G)
Pääruoka
Sinisimpukkaa kermaisessa siiderikastikkeessa ja rapeaa pancettaa (L, G)
tai
Naudan poskea, savu- artisokkapyrettä ja pikkelöityä fenkolia (L, G)
Jälkiruoka
Piimäpannacottaa ja mansikka- raparperikompottia sekä marenkia (L, G)
MAAILMA
Cocktail-paloja pohjolasta
MENU
Limellä maustettua scampitempuraa ja teriyakimajoneesia L
Chimichurri crostini ja paahtopaistia L
Tahini- kukkakaali filosnyytti L
Sitruuna- marenkitartaletti L,G
Buffet menu maailmalta
MENU
Alkuruoka
Välimeren yrteillä maustettua vihersalaattia M,G
Harissamarinoitua kukkakaalia ja paahdettua cashewpähkinää M,G sis pähkinä
Kana Caesarsalaattia ja talon rosmariinikrutonkeja
Chilillä maustettua porkkanaa ja kikherneitä sekä kevätsipulia L,G
Hernehummus V,G
Tahinilla maustettua jogurttikastiketta L,G
Talon luomu focaccia ja vatkattua voita L
Pääruoka
Oliiviöljyssä haudutettua turskaa, tuoreyrtti- tomattisalsaa ja kvinoa tabbouleh L,G
tai
Savustettua tofua ja kikherneitä, yrtti- tomaattisalsaa ja kvinoa tabbouleh V
Jälkiruoka
Mango- passiontrifle ja karamellisoitua hasselpähkinää L
Buffet menu maailmalta
MENU
Alkuun
Tuoreyrteillä marinoitua rapusalaattia ja vihreää gazpachokeittoa (L, G)
Pääruoka
Sahramirisottoa ja pikkelöityä parsaa, parmesaania sekä kotipellon yrttejä (G)
tai
Gremolata kuorrutettua turskaa ja tomaattista kesäkurpitsa- munakoiso caponataa (L, G)
Jälkiruoka
Appelsiinilla maustettua tiramisua ja paahdettuja manteleita
Meistä sanottua!
Aukioloajat
Ma-Pe
9-16
OTA YHTEYTTÄ
sales@halorestaurant.fi
+358 40 125 8420
OSOITE
Ruoholahdenkatu 21
00180 Helsinki